درب، پنجره و یراق آلات

درب، پنجره، شیشه، قفل و یراق آلات

درب، پنجره و یراق آلات

درب، پنجره، شیشه، قفل و یراق آلات

سنگ تراورتن

سنگ تراورتن یک نوع سنگ طبیعی است که به عنوان مصالح ساختمانی کاربرد دارد. مهم ترین کاربرد سنگ تراورتن استفاده از آن در نمای ساختمان است. این سنگ در رنگ های سفید، زرد، لیمویی، خاکستری، سیاه، قهوه ای و قرمز تولید و به بازار عرضه می شود. قیمت سنگ تراورتن نسبت به سنگ مرمر مناسب تر است. این در حالی است که این سنگ ساختمانی ظاهری زیبا و لوکس و استحکام بالایی دارد.

سنگ تراورتن از انواع سنگ های آهکی به شمار می رود که در زیباسازی نمای ساختمان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. از ویژگی های سنگ تراورتن نما می توان به مواردی چون زیبایی، مقاومت بالا، عایق حرارتی و صوتی  اشاره کرد.

Image result for ‫سنگ تراورتن‬‎

یکی از انواع سنگ تراورتن که در میان طراحان، معماران و خریداران سنگ های ساختمانی طرفداران بسیاری دارد، سنگ تراورتن سفید است. آنها در دو مدل موج دار و بی موج و بیشتر در استان های تهران، اصفهان و محلات تولید شده و به فروش می رسند. سنگ تراورتن سفید به طور گسترده ای در نماهای رومی و کلاسیک مورد استفاده قرار می گیرد.

سنگ تراورتن یکی از گزینه های مقرون به صرفه و عالی برای طراحی یا تغییر دکوراسیون داخلی منزل یا نمای بیرونی ساختمان شماست. عوامل مختلفی بر قیمت سنگ تراورتن تاثیر می گذارند که عبارتند از: نوع معدن سنگ، کیفیت سنگ، طرح و رنگ آن، ضخامت و ابعاد سنگ، سورت سنگ، میزان تخلخل سنگ و نهایتا درجه کیفی سنگ تراورتن.


شکل ظاهری سنگ تراورتن چگونه است؟

تراورتن دارای بافتی متخلخل و رنگ‌های متنوع و نواری شکل است که تنوع رنگی آن به علت اختلاف در ترکیباتی است که در زمان رسوب‌گذاری در عناصر سنگ وجود دارند و خود را به صورت رگه‌های مختلف نشان می‌دهند. قابل ذکر است که چون این رگه‌ها دارای ترکیب شیمیای متفاوت از زمینه سنگ می‌باشند در سنگ ایجاد شده دارای استحکام کمتری بوده و نقطه حساس یک سنگ را تشکیل می‌دهند که کمترین مقاومت را در برابر ضربه یا فشار از خود نشان می‌دهند و هر چه سنگ دارای رگه‌ها و ناخالصی‌های کمتری باشد استحکام بالاتری را دارا می‌باشد.

اکثر سنگ‌های تراورتن مقاومت سایشی پایینی دارند بنابراین به راحتی فرآوری می‌شوند اما مقاومت فشاری مناسبی دارند (مقاومت فشاری آن‌ها از مرمر بیشتر و از گرانیت کمتر است) اما استحکام و تخلخل پذیری بالای آن شرایط کار در محیط اشباع و ارتفاع را فراهم می‌سازد. مقادیر حداکثر و حداقل الزامات فیزیکی تراورتن در استاندارد ASTM C1527 یا ۱۳۲۴۷ ملی ایران موجود می‌باشد.